Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Veel mensen stemden op Forum voor Democratie uit angst. De angst voor hoge klimaatkosten bliezen ze buiten proportioneel op, evenals de angst voor de Islam. Wie naar het feitelijke gedrag kijkt van Forum voor Democratie ziet een partij die een keihard kapitalisme voorstaat. Ze stemden voor meer marktwerking in de zorg. Ziekenhuizen mogen in hun visie winst maken en die winst uitkeren aan hun investeerders. Ze stemden voor verlaging van de huurtoeslag. Met slachtoffers van misdrijven houden ze op geen enkele manier rekening. Op de dag van de aanslag in Utrecht gingen zij niet alleen door met hun campagne, ze probeerden er ook nog een slaatje uit te slaan. Bij het kamerdebat over Anne Faber hielden ze op geen enkele manier rekening met de aanwezige nabestaanden. Deze verlieten dan ook de zaal omdat ze het niet meer konden aanhoren. 

Over de Groningers met hun instortende huizen denken ze ook niet zachtzinnig. Natuurlijk moeten de huizen verstevigd worden, maar de gasbel is nog niet uitgeput, die willen ze gewoon leegpompen. 

Vaak zeggen ze het één, maar stemmen iets heel anders, zoals het pleidooi van Baudet in het RTL-debat nog voor een investering van 10 miljard in het onderwijs. In de ­Kamer stemde hij tegen het verlagen van de werkdruk en tegen het verhogen van de ­salarissen in het primair onderwijs.

Forum voor Democratie is een echte asfalt en vliegpartij. Ze willen een verbreding van de A2 van Weert tot Amsterdam, uitbreiding van Schiphol en de aanleg van vliegveld lelystad. Met Forum voor Democratie verdwijnt in vrijwel heel Nederland alle rust. De geluidsoverlast van vliegverkeer neemt onrustbarend toe.

Over onderwijs en vrouwen in het onderwijs denken ze ook op een hele bijzondere manier. Niet erg vrouwvriendelijk getuige onderstaande tweet

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen